Pörkhölt til 4 personer
Ingredienser:
20 g. oliemargarine
1 løg i tynde halverede skiver
1-2 spsk. paprika (gerne rosen eller evt. røget)
900 g. svinekød i tern
1 tsk. koncentreret tomatpure
½ grøn peber i tynde skiver
2 små tomater eller 1 stor i tern
½ spsk. maizena
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Steg løget blødt i margarinen i en gryde.
2. Rør papirka i og tilsæt ½ dl. vand sammen med kødet. Lad det simre ca. 5 min mens der røres jævnligt.
3. Tilsæt kogende vand så det dækker kødet, tilsæt tomater, peberfrugt, pure, salt og peber og læg låg på gryden. Koger 1 time.
4. Rør maizena ud i lidt vand og tilsæt til retten, så den bliver tilpas tyk. Kog igennem og server med kartoffelmos og grøntsager eller salat.
20 g. oliemargarine
1 løg i tynde halverede skiver
1-2 spsk. paprika (gerne rosen eller evt. røget)
900 g. svinekød i tern
1 tsk. koncentreret tomatpure
½ grøn peber i tynde skiver
2 små tomater eller 1 stor i tern
½ spsk. maizena
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Steg løget blødt i margarinen i en gryde.
2. Rør papirka i og tilsæt ½ dl. vand sammen med kødet. Lad det simre ca. 5 min mens der røres jævnligt.
3. Tilsæt kogende vand så det dækker kødet, tilsæt tomater, peberfrugt, pure, salt og peber og læg låg på gryden. Koger 1 time.
4. Rør maizena ud i lidt vand og tilsæt til retten, så den bliver tilpas tyk. Kog igennem og server med kartoffelmos og grøntsager eller salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar