lørdag den 12. maj 2012

Pasta med Laks i Flødesauce




Pasta er lørdagsmad! I hvert fald om lørdagen :) Ej, jeg elsker bare pasta, og hvem gør ikke det? Denne version er ret langt fra den sædvanlige carbonara eller bolognese, men den er super lækker her i foråret/sommeren, og ligger ikke så tungt.


Pasta med laks i flødesauce til 4 personer


Ingredienser:

500 g. pasta, gerne skruer eller lignende, da retten så er nemmere at røre sammen
20 g. oliemargarine
1 stort løg, finthakket
2½ dl. madlavningsfløde 4 %
1 1/4 dl. hvidvin
2 spsk. hakket dild
1 agurk
200 g. røget laks i strimler

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Svits løget blødt i margarine og tilsæt fløde, vin og dild. Simrer ca. 4 min og holdes varmt.

3. Skræl agurken og kasser skrællen. Fortsæt med en kartoffel eller gulerodsskræller med at lave strimler af agurken. Kasser det bløde i midten.

4. Pastaen afdryppes og hældes tilbage i gryden, hvor den røres sammen med saucen, agurker og laks og smages til med salt og friskkværnet peber.

5. Hældes i en serveringskål og serveres med en skål salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar