Pasta med laks i flødesauce til 4 personer
Ingredienser:
500 g. pasta, gerne
skruer eller lignende, da retten så er nemmere at røre sammen
20 g.
oliemargarine
1 stort løg,
finthakket
2½ dl.
madlavningsfløde 4 %
1 1/4 dl.
hvidvin
2 spsk. hakket
dild
1 agurk
200 g. røget laks i
strimler
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
2. Svits løget blødt i margarine og tilsæt fløde, vin og dild. Simrer ca. 4 min og holdes varmt.
3. Skræl agurken og kasser skrællen. Fortsæt med en kartoffel eller gulerodsskræller med at lave strimler af agurken. Kasser det bløde i midten.
4. Pastaen afdryppes og hældes tilbage i gryden, hvor den røres sammen med saucen, agurker og laks og smages til med salt og friskkværnet peber.
5. Hældes i en serveringskål og serveres med en skål salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar