I aftes lavede min kusine en lækker, lækker pastaret, og den synes jeg da I skal have glæde af. Retten er nem at lave og smager helt fantastisk. Jeg skriver opskriften som kusine Dorte laver den.
Pasta med Kylling i Persille-Parmesansauce til 3 personer
Ingredienser:
300 g. pasta
3 kyllingebrystfiletter
salt og friskkværnet peber
½ liter madlavningsfløde 4 %
75 g. revet parmesan
1 bdt. persille, hakket
Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen.
2. Krydr kyllingen med salt og peber og steg den til den er netop gennemstegt og lad den hvile på et skærebræt
3. Varm fløden i panden og rør efterhånden parmesanost i, så den smelter ind i fløden. Tilsæt persille og smag til med salt og peber.
4. Skær kyllingen i skiver og i saucen sammen med pastaen.
5. Server med brød og en skål salat.
Kyllingebrystfiletter steges |
Den stegte kylling |
Persille-Parmesansauce |
Lækkert brød til - her er det baguette med hvidløg fra bageren i Føtex |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar