Dagene går pt med at arrangere flytning og søge job, så der er masser der skal holdes styr på, og det er derfor enormt vigtigt at maden er let at lave.
Denne opskrift er inspireret af pasta alfredo, men jeg har tilsat det, jeg lige havde lyst til.
Pasta Parmesan med Kylling, Forårsløg og Champignon til 1 person
Ingredienser:
1 kyllingebryst
125 g. frisk fettucine
125 g. champignon i skiver
2 forårsløg, skivede
2 fed hvidløg, finthakket
1 dl. madlavningsfløde 4 %
25 g. revet parmesanost
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
1. Krydr kyllingebrystet med salt og peber og steg det til det netop er mørt.
2. Svits hvidløg og forårsløg i margarine og lad det stege ved middel varme i ca. 3 min.
3. Tilsæt champignon og steg til vandet er løbet fra.
4. Tilsæt fløde og parmesan og varm godt igennem. Smag til med salt og peber.
5. Kog pastaen.
5. Tilsæt kylling i mundrette bidder og pasta og vendt rundt. Server.
Kyllingebryst |
Champignon, forårsløg og hvidløg steger |
Den færdige sauce |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar