onsdag den 4. juli 2012

Pastagratin med Oksekød og Mozzarella




Denne opskrift stammer fra ugebladet Hjemmet. Og ja, vi kan godt blive enige om, at det ikke er særlig hip at hente sine opskrifter der, men ikke desto mindre leverer de gang på gang nemme hverdagsretter, der smager af lækker mad!. Så jeg sværger stadig til deres dygtige madfolk :)

Opskriften er i bund og grund pasta med kødsauce blandet med mozzarella og frisk basilikum og gratineret let i ovnen. Og det smager HIMMELSK! Så tøv ikke med at prøve den her af :)


Pastagratin med Oksekød og Mozzarella til 2 personer


Ingredienser:

200 g. hakket oksekød
2 tsk. olivenolie
1 hakket løg
1 fed hvidløg, presset
250 g. tomatpassata eller hakkede tomater
110 g. pasta
125 g. mozzarella
½ potte basilikum, grofthakket

Fremgangsmåde:

1. Tænd ovnen på 200 grader.

2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

3. Svits kødet i olie til det er brunt.

4. Tilsæt, løg, hvidløg og tomat, sluk for blusset og smag til med salt og peber.

5. Lad pastaen dryppe af og vend den i kødsaucen. Vend mozzarella i tern og basilikum i.

6. Hæld retten i et ovnfast fad og gratiner 10-15 min til osten er smeltet.



Kødsauce

Pasta, mozzarella og basilikum røres i kødsaucen

Retten hældes i et ildfast fad

Jeg spiste en salat til. Den bestod af salat, tomat, basilikum og lidt citronsaft

Ingen kommentarer:

Send en kommentar