Opskriften er i bund og grund pasta med kødsauce blandet med mozzarella og frisk basilikum og gratineret let i ovnen. Og det smager HIMMELSK! Så tøv ikke med at prøve den her af :)
Pastagratin med Oksekød og Mozzarella til 2 personer
Ingredienser:
200 g. hakket oksekød
2 tsk. olivenolie
1 hakket løg
1 fed hvidløg, presset
250 g. tomatpassata eller hakkede tomater
110 g. pasta
125 g. mozzarella
½ potte basilikum, grofthakket
Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
3. Svits kødet i olie til det er brunt.
4. Tilsæt, løg, hvidløg og tomat, sluk for blusset og smag til med salt og peber.
5. Lad pastaen dryppe af og vend den i kødsaucen. Vend mozzarella i tern og basilikum i.
6. Hæld retten i et ovnfast fad og gratiner 10-15 min til osten er smeltet.
Kødsauce |
Pasta, mozzarella og basilikum røres i kødsaucen |
Retten hældes i et ildfast fad |
Jeg spiste en salat til. Den bestod af salat, tomat, basilikum og lidt citronsaft |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar