Spaghetti Carbonara med pølser til 2-3 personer
Ingredienser:
300 g. spaghetti
150 g. bacontern
100 g. cocktailpølser i mindre stykker
2 æg
2½ dl. madlavningsfløde 4 %
40 g. revet parmesanost
Fremgangsmåde:
1. Kog spaghettien.
2. Svits bacon på en pande og tilsæt pølser de sidste minutter. Afdryp på køkkenrulle.
3. Pisk æg og fløde sammen og tilsæt 1 tsk. salt og friskkværnet peber efter smag.
4. Lad pastaen dryppe af et øjeblik og hæld tilbage i gryden med kødet.
5. Hæld æggeblandingen og parmesanosten i og rør rundt til saucen tykner. Gryden skal ikke tilbage på blusset, da saucen så koagulerer.
6. Server med det samme med en skål salat.
Jeg laver den nu lidt på en anden måde, selve sovsen laver jeg som en alm. opbagt sovs (50g smør, lidt mel og mælk) når sovsen er ved at være klar rør jeg en pose revet ost i, smager til med salt og peber. ellers kan man pifte retten op med lige at tilføje f.eks lidt stegt champignoner, stegt peberfrugt eller andet godt man lige har :)
SvarSletJEG TROR LIGE JEG HAR FÅET EN NY LIVRET:)
SletDet lyder rigtig godt. Det er altid godt at få skiftet lidt ud i den slags :D
Slet