Opskriften er fra BBC Good Foods hjemmeside, og jeg har lavet den som den var. Billedet jeg tog blev ikke særlig godt desværre, men smagen var god alligevel :)
Pitabrød med Syrlig Mynte-tun til 2 personer
Ingredienser:
4 pitabrød
1 ds. tun i vand1½ spsk. citronsaft
2 tsk. olie
½ agurk
1/4 iceberg
6 blade mynte
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
1. Skær agurken i fire bjælker på langs og skrab de fugtige kerner i midten ud med en ske. Sker resten i små tern og læg det i en skål.
2. Snit iceberg fint og hæld vandet fra tunen. Hæld begge i skålen med agurk.
3. Tilsæt citron, olie, finthakket mynte, salt og peber og rør godt rundt.
4. Fugt pitabrødene med koldt vand og varm dem i ovnen 3-4 min ved 150 grader. Skær dem op og fyld salaten i. Server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar