Opskriften er fra det nyeste nummer af Spis Bedre, og jeg lavede den som opskriften lyder med undtagelse af en nedsat oliemængde.
Grillede Urtebrød med Mozzarella og Tomat til 4 personer som tapasret
Ingredienser:
½ potte persille
1 potte basilikum
1 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 spsk. vand
1 mozzarellaost a 125 g.
2 tomater
½ ciabattabrød (jeg bruger dem der skal færdigbages hjemme)
Fremgangsmåde:
1. Pluk persillle og basilikum (gem 12 blade) og læg det i bægeret til din stavblender eller i en dyb skål.
2. Tilsæt hvidløget, olie og vand og blend til en glat masse. Den er lidt tyk.
3. Skær brødet i 6 skiver og halver skiverne. Smør dem med urtemassen og grill dem i ovnen til de er sprøde og gyldne i kanten.
4. Læg mozzarella, tomatskive og et basilikumblad på hver og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar