Jeg er derfor begyndt at fylde mine sandwiches med hjemmelavede salater. Og det lyder jo som noget af en fed fornøjelse, men det behøver det ikke at være. Denne sandwich er lavet på mayonnaise, men de kan lige så vel laves på Cheasy Fraiche eller Hytteost. Salaterne pakker jeg i en lille plastikbøtte, og så "smører" jeg først sandwichen når den skal spises. Hvis det ikke er muligt at smøre den, så spiser jeg fyldet til brødet med en ske.
Æggesalat til 1 Sandwich
Ingredienser:
1 æg
1½ spsk. mayonnaise
½ spsk. ketchup
salt og peber
1/4 bakke karse
Fremgangsmåde:
1. Kog ægget 8-10 min og køl det helt af.
2. Rør mayonnaise, ketchup, karse, salt og peber sammen.
3. Hak ægget og vend det i mayonnaisen.
4. Put salaten i en lille bøtte og tag den med til en god sandwichbolle.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar