tirsdag den 25. september 2012

Citronkylling




Nogle dage er det vigtigere at maden er nem end fancy, og det her var en af de dage. Resten indeholder ganske få ingredienser og er lynende hurtig at lave.


Citronkylling, 2 personer


Ingredienser:

200 g. kyllingebrystfilet
Saften af 2 citroner
2 tsk. olie
1 tsk. timian
2 dl. madlavningsfløde 4 %
salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

1. Skær kyllingen i tern eller strimler, bland med citronsaften og lad det stå på køl ½ time eller længere.

2. Hæld citron fra kyllingen og svits i olie. Steg ved svag varme til kyllingen er gennemstegt.

3. Hæld fløde og timian i gryden, varm igennem og smag til med salt og peber.

4. Server med ris, pasta eller kartofler og en grøn salat.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar