Jeg pakkede min fudge fint ind i en lille papbakke, som jeg lavede ganske simpelt af rødt karton og tape, og så en foliepose og en sløjfe af gavebånd. Posen er fra Søstrene Grenes, og er købt for ganske nylig, 20 stk. for omkring 10 kr. En super god ting at have i huset hvis man kan lide at give spiselige gaver :) Jeg vil have købt noget af deres tynde silkebånd her til jul, så jeg rigtig kan pynte :D
Fudge med Mørk Chokolade og Hasselnødder
Ingredienser:
200 g. kondenseret mælk
200 g. mørk chokolade af god kvalitet
50 g. smør
50 g. finthakkede hasselnødder
50 g. lys chokolade
Fremgangsmåde:
1. Hæld kondenseret mælk, mørk chokolade brækket i stykker og smør i en stor skål over vandbad og lad det smelte sammen til en ensartet masse. Rør hasselnødder i.
2. Beklæd en form med bagepapir og hæld massen heri. Jeg brugte en 1½ liter rugbrødsform og Louisa Lorang anbefaler en 19x19 cm form.
3. Stil din fudge i køleskabet i ca. 3 timer.
4. Smelt den lyse chokolade over vandbad og hæld den i en plastikpose. Klip et ca. 1 mm bredt hul i det ene hjørne og pynt din fudge med tynde striber af lys chokolade.
5. Stil din fudge på køl igen 30 min, skær den i firkanter og server eller pak fint ind. Husk den skal opbevares på køl.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar