Denne lille grillede sag tager få min at lave, få min at grille og smager himmelsk. Den er inspireret af en opskrift fra Netto, men er ændret lidt. Jeg skriver opskriften, som jeg lavede den.
Jeg laver min tuntoast på groft sandwichbrød, og den årvågne indkøber har nok opdaget, at det kan være e halvdyr fornøjelse, og at det billigere toastbrøds-alternativ ikke helt lever op til kvaliteten. Men det er der en løsning på!! For den nette sum af 7.95 får man i Aldi et groft sandwichbrød der er frisk og lækkert og i store skiver, som vi kender det fra andre butikker. Så det er bare afsted ;)
Grillet Tuntoast til 2 personer
Ingredienser:
4 skriver groft sandwichbrød
1 ds. tun i vand1 dl. Cheasy Fraiche
2 tsk. citronsaft
salt og friskkværnet peber
1/4 bdt. persille, hakket
4 skiver ost (jeg bruger det man køber skiveskåret)
2 tomater i skiver
Fremgangsmåde:
1. Rør tun, Cheasy Fraiche, citronsaft, persille, salt og peber sammen og smør det på de fire skiver brød.
2. Læg en skiver ost og 3-4 skiver tomat på hver skive brød.
3. Grill i ovnen 5-10 min til osten er smeltet og brødet er sprødt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar