tirsdag den 16. oktober 2012

Salat med Rucola, Brøndkarse, Pære og Parmesan




At der skal grønsager til maden bliver der ikke stillet spørgsmålstegn ved i mit hjem. Men ofte ender det i noget RIGTIG kedeligt. Revne gulerødder, iceberg med tomat og agurk eller noget i den kaliber. Så jeg vil prøve at få nogle lidt mere interessante tilbehørsretter med masser af grønsager ind i repetoiret :)

Denne salat er en Jamie Oliver, og nej, det går jo aldrig helt galt når man holder sig til ham :) Blandingen af den skarpe rucola, den søde pære, den syrlige citronsaft og parmesanosten giver en helt perfekt kombination og salaten er bare super lækker.

Salat med Rucola, Brøndkarse, Pære og Parmesan til 2 personer


Ingredienser:

50 g. rucola
1 potte brøndkarse
1 stor eller 2 små pærer
20 g. grovtrevet parmesan
2 tsk. olivenolie
2 tsk. citronsaft

Fremgangsmåde:

1. Anret rucola og brøndkarse på to tallerkerner.

2. Skær pærerne i kvarte, fjern kernehusene og skær skiver på tværs. Anret over rucola og brøndkarse.

3. Dryp med olivenolie og citronsaft og drys parmesan på toppen. 




1 kommentar:

  1. Der er intet som lidt frisk, sprød frugt og en gang ost - det kan live alle salater op! :D

    - Anne

    SvarSlet