fredag den 21. september 2012

Æggekage med Pølser og Pasta




Pasta fra ovnen er uden tvivl en af mine livretter, og denne æggekage minder bestemt også mere om en gratin end om en decideret æggekage. Men den er super super lækker! Rigtig "comfort food". Jeg laver altid æggekager og lignende i ovnen, da jeg ganske enkelt synes, at det giver et langt bedre resultat end på en pande.


Æggekage med Pølser og Pasta til 2 personer


Ingredienser:

2 dl. mælk
4 æg
2 spsk. finthakket persille
1 tsk. groft salt
friskkværnet peber
1 tsk. olie
100 g. pasta (nudler, skruer el. lign)
1 grofthakket løg
150 g. levevis cocktailpølser (fås i Føtex)

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen og lad den dryppe af.

2. Svits løget i olie ca. 5 min. 

3. Tilsæt pølser, skåret i 2-3 stykker hver, og svits et par minutter. Hæld i bunden af et ildfast fad.

4. Hæld også pastaen i fadet og vend lidt rundt, så den blandes med løg og pølser.

5. Rør mælk, æg, persille, salt og peber sammen og hæld over pastablandingen. 

6. Gratiner 20 min ved 200 grader og server med grøn salat.
 


1 kommentar:

  1. Jeg har lige lavet det og selv om det ser lækkert ud og jeg brugte verdens bedste pølser... så er det altså bedst hver for sig.. altså scrambled eggs, pasketti og pølser ^^

    men hey.. heldigvis har vi hver vores smag :D

    SvarSlet