tirsdag den 2. oktober 2012

Pitabrød med Tun




Det her er endnu en madpakkefavorit. Jeg elsker pitabrød, og som med æggesalaten, som jeg postede for nogle dage siden, så er det vigtigt at pitabrødet først fyldes, når det skal spises. Jeg varmer og skærer pitabrødet op hjemmefra, og jeg medbringer tun, grøntsager og dressing i små plastikbøtter, så pitabrødet ikke bliver gennemblødt i løbet af formiddagen. Dressingen er ganske simpel, og den kan naturligvis krydres yderligere, men den smager bare fantastisk som den er, så kan anbefale at man prøver denne simple version.

Pitabrød med Tun, 1 stk.


Ingredienser:

1 pitabrød
1/4 dåse tun i vand
40 g. majs
½ dl. snittet icebergsalat
1/4 rød peberfrugt i strimler
½ dl. Cheasy Fraiche
½ dl. ketchup
salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

1. Hæld vandet fra tunen og klargør grøntsagerne

2. Rør Cheasy Fraiche og ketchup sammen og smag til med salt og peber.

3. Gør pitabrødet vådt under hanen og rist det på brødristeren eller varm det i ovnen. 

4. Skær pitabrødet op, fordel dressingen deri og fyld det med grøntsager og tun. 



Fyld til pitabrødet


Ingen kommentarer:

Send en kommentar