lørdag den 1. december 2012

Julen er Landet i Afghanistan

Jeg har en kammerat, der i år skal tilbringe julen som udsendt soldat i Afghanistan. Og selv om jeg ved, at der selvfølgelig bliver julet om soldaterne dernede, så vil jeg, som de fleste, mene, at det bare ikke er det samme med Karen Wolf pebernødder. Julen skal være HJEMMEBAGT! ;) Derfor begyndte nogle af os piger allerede i sommers at tale om, at vi skulle bage en hulens masse julekager og sende dem ned til vores kammerat. Da vi nåede november fik vi sendt en mail rundt, så alle der ville være med i vores pakke havde muligheden, og vi endte med at være 6 personer der deltog med alt i pakken.

Pakken endte med at indeholder:
7 slags småkager (blandt andet pebernødder, kanelkager og kokoskranse, som der vil komme opskrifter på her på bloggen)
2 slags konfekt (blandt andet havregrynskugler, som også vil komme her på bloggen).
skrabejulekalender
julepynt
juleslik

I vores lille naive verden var vi af den overbevisning, at der er varmt i Afghanistan (det er jo en ørken!), så vi holdt os fra alt med chokolade og andre ingredienser, der ikke er varmestabile. Men men, vi har senere fundet ud af, at der faktisk er sne og frost dernede, så det havde måske ikke været så nødvendigt at passe på. Men uanset synes jeg, at indholdet blev fint.
Pakker til Afghanistan sendes via forsvaret, og de må kun veje 5 kg. Vi endte derfor ud i at sende to pakker, og de ankom igår til rette ejermand i Afghanistan, hvor de bragte stor glæde :) Selv om han i sommers hørte os tale om at sende pakke, så havde han vist ikke ventet at der ville ankomme så store mængder julehygge :)

Som nævnt vil der komme opskrifter på de dele af pakkernes indhold, som jeg har lavet, indenfor den næste uge eller to. 


1 kommentar:

  1. Synes utroligt godt om!!

    - Modtageren :)

    SvarSlet