torsdag den 27. december 2012

Wrap med Tunfisk
Så er julen officielt slut, og det blev første udsalgsdag! I min verden, er det også lidt af en højtid ;) Der var i hvert fald gode sager at komme efter i butikkerne, og efter mange dage med tung mad og en god dag på udsalg, skriger kroppen på sund og nærende frokost. Derfor har jeg endnu engang spist wraps til frokost, og det er klart en af mine favoritter. Denne gang med et meget aromatisk tunfyld, der ud over tun havde smag af sennep, oliven og æg. Det var virkelig lækkert.

Wraps i madpakken: Det mest fantastiske ved wraps er, at de kun bliver bedre af at blive pakket ind i husholdningsfilm og komme med som madpakke. Brødet bliver blødt og lækkert og fyldet når virkelig at sætte sig. Når din wrap er rullet sammen skæres den over på midten og hver halvdel pakkes i staniol, så det er nemt at åbne den ene ende og spise derfra.


Wrap med Tunfisk til 1 person


Ingredienser:

½ dåse tun i vand, drænet
1 hårdkogt æg
4 oliven
salt og friskkværnet peber
1 stor tortillawrap
1½ spsk. mayonnaise 40 %
1 tsk. sennep
snittet icebergsalat
1 tomat

Fremgangsmåde:

1. Vend tun med hakket æg, oliven i tern, salt og peber.

2. Rør mayonnaise og sennep sammen. 

3. Fjern kernerne fra tomaten og skær den i tern. 

4. Lun tortillawrap'en i ovnen, smør den med mayonnaise og rul den om salat, tomat og tunfyld. 

5. Rul stramt sammen så enderne lukkes, skær midt over og server eller pak i husholdningsfilm. 

ProPoints: 12 points

2 kommentarer:

 1. Wraps er virkelig en fantastisk! jeg elsker også selv at tage dem med på arbejde, og alt passer jo næsten til. Jeg har dog ikke prøvet med tun endnu, så er blevet lidt inspireret af dit indlæg;) KH K

  SvarSlet
 2. Hej Kat

  Jeg tror ikke rigtig der er nogen grænser for hvad man kan putte i sådan en wrap, men er glad for at du fandt lidt inspiration :)

  Hilsen,
  Tina

  SvarSlet