lørdag den 26. januar 2013

Pasta med Pølse og Rucola i Fløde



Fredag aften er skabt til en lynhurtig pastaret, og i den omgang blev det en chilikrydret voksen-variant. Opskriften stammer fra BBC Good Food, og de ynder at lave kødboller af ferske pølser. Jeg anbefaler at man køber en krydret pølse eller grillmedister. Traditionel dansk medister giver ikke et helt så godt resultat, men kan bruges i mangel på bedre.

Pasta med Pølse og Rucola i Fløde til 2 personer

Ingredienser:

2 ferske pølser a 80 gram
2 tsk. olie
110 g. pasta
½ bakke rucola
1 tsk. sambal oelek
1½ dl. madlavningsfløde 4 %
salt
friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i saltet vand.

2. Pres kødet ud af pølseskinnet i små kødboller og steg disse i olie 5-7 min ved god varme. 

3. Tilsæt fløde, sambal oelek og hakket rucola og varm igennem 1-2 min. Smag til med salt og peber.

4. Hæld vandet fra pastaen og vend den i saucen. 

5. Server med en skål salat.

ProPoints: 11 point per portion



Ingen kommentarer:

Send en kommentar