fredag den 15. februar 2013

Peberfrugt og Kartoffelsuppe med Feta



Suppe er en af de retter der altid egner sig som vegetarmad. Og i denne version bliver den nemt vegansk - man skal blot udskifte fetaosten med noget andet som f.eks. sojayoghurt. Denne suppe er dejlig mild og mættende samtidig med at den smager af forkælelse. Opskriften er fra magasinet Spis Bedre.


Peberfrugt og Kartoffelsuppe med Feta til 2 personer


Ingredienser:

Suppen:
½ løg
350 g. kartoffel
2 røde peberfrugter
1 terning hønsebouillon
½ liter kogende vand
1 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
peber

Fyld:
75 g. feta eller sojayoghurt
2 tsk. olivenolie
½ potte persille

120 g. groft brød

Fremgangsmåde:

1. Hak løget, skær skrællede kartofler i tynde skiver og peberfrugter i fine strimler.

2. Steg løget 3 min i olivenolie. Tilsæt kartofler og steg 3 min. Tilsæt peberfrugter og steg 3 min.

3. Smuldr bouillonterningen i gryden og tilsæt 1/4 liter vand. Koger under låg 10 min eller til kartoflerne er møre.

4. Blend suppen og tilsæt vand til suppen har rette konsistens. Kog op og krydr med salt og peber. 

5. Server i skåle eller tallerkner drysset med smuldret feta eller sojayoghurt og hakket persille. Server brødet til.

ProPoints: 13 points per person





1 kommentar:

  1. Yumyum, ser godt ud, tror det er rigtig lækkert med sådan en gang feta på toppen!

    - Anne

    SvarSlet