Her er endnu en ide til madpakken. Selve sandwichen er super enkel. En lækker bolle smurt med Philadelphia light og med røget laks på. Det særlige ligger i salsaen, som består af tomat, forårsløg, citron og dild. Jeg tager salsaen med i en lille plastikbøtte og lægger den først i sandwichen, når jeg skal spise, da brødet ellers bliver smattet og noget nær uspiseligt.
Sandwich med Røget Laks og Salsa til 2 personer
Ingredienser:
Sandwich:
2 grove sandwichboller a ca. 70 g.
50 g. røget laks
50 g. friskost naturel light
Salsa:
1 tomat
2 1 forårsløg
1 tsk. tørrede dildspidser
1 spsk. citronsaft
2 tsk. olivenolie
Fremgangsmåde:
1. Flæk bollerne, smør dem med friskost og fordel laksen derpå. Hvis de er til madpakker, så pak dem ind.
2. Skær tomaten i kvarte, fjern kernerne og skær resten i mindre tern.
3. Snit forårsløg rimelig fint og bland med tomat, dild, citronsaft og olivenolie.
4. Fordel salsaen på laksen, hvis den skal spises med det samme eller i to små plastbøtter, hvis den skal med på madpakken.
ProPoints: 6 points per person
Ingen kommentarer:
Send en kommentar