mandag den 11. februar 2013

Sandwich med Røget Laks og Salsa



Her er endnu en ide til madpakken. Selve sandwichen er super enkel. En lækker bolle smurt med Philadelphia light og med røget laks på. Det særlige ligger i salsaen, som består af tomat, forårsløg, citron og dild. Jeg tager salsaen med i en lille plastikbøtte og lægger den først i sandwichen, når jeg skal spise, da brødet ellers bliver smattet og noget nær uspiseligt.



Sandwich med Røget Laks og Salsa til 2 personer


Ingredienser:

Sandwich:
2 grove sandwichboller a ca. 70 g.
50 g. røget laks
50 g. friskost naturel light

Salsa:
1 tomat
2 1 forårsløg
1 tsk. tørrede dildspidser
1 spsk. citronsaft
2 tsk. olivenolie

Fremgangsmåde:

1. Flæk bollerne, smør dem med friskost og fordel laksen derpå. Hvis de er til madpakker, så pak dem ind. 

2. Skær tomaten i kvarte, fjern kernerne og skær resten i mindre tern. 

3. Snit forårsløg rimelig fint og bland med tomat, dild, citronsaft og olivenolie. 

4. Fordel salsaen på laksen, hvis den skal spises med det samme eller i to små plastbøtter, hvis den skal med på madpakken. 

ProPoints: 6 points per person


Ingen kommentarer:

Send en kommentar