tirsdag den 12. marts 2013

Rissalat med Æble og Rosiner



Jeg lavede denne lækre rissalat som tilbehør til et stykke grillstegt tun, men den kan serveres til nærmest hvad som helst. Salaten er virkelig velsmagende af karry, skarp forårsløg, aromatisk koriander og søde æbler og rosiner. Grønsagerne kan varieres efter din smag, og hvad du lige har i køleskabet. 


Rissalat med Æble og Rosiner til 2 personer


Ingredienser:

1 løg
2 tsk. karry
2 tsk. olie
1 spsk. citronsaft
½ spsk. akaciehonning
30 g. rosiner
100 g. ris
1 æble
2 røde peberfrugter
4 forårsløg
½ bdt. koriander
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog risen og lad den dryppe af. Den må gerne køle.

2. Hak løget fint og steg det i olie sammen med karry 3-4 min. 

3. Tilsæt citronsaft, honning og ris. Smag til med salt og peber.

4. Skær forårsløg i skiver, æble i tern og peberfrugt i tern. Hak koriander groft.

5. Rør koriander, rosiner, forårsløg, æble og peberfrugt i risene og server.

ProPoints: 8 points per person


Ingen kommentarer:

Send en kommentar