mandag den 20. maj 2013

Frokostsalat med Bacon og Croutoner



Endnu en salat, der skal spises på jobbet, og derfor ikke lader sig blande og se lækker ud på et foto. Salaten er fuld af gode sager: Bacon, avocado, croutoner og en lækker hvidløgsdressing med sennep. Ren mums, som med et godt stykke hjemmebagt brød giver god energi til resten af dagen. 

Frokostsalat med Bacon og Croutoner til to personer


Ingredienser:

Salat:
100 g. bacon i tern
½ bdt. asparges
200 g. champignon
100 g. babyspinat
1 avocado
40 g. håndfuld croutoner

Dressing:
1 fed hvidløg
2 tsk. sennep
2 tsk. æblecidereddike
2 tsk. olivenolie
4 tsk. vand

Fremgangsmåde:

1. Steg bacon sprød på en pande og læg det til afdrypning på køkkenrulle.

2. Skær champignonerne i skiver og steg dem på panden til de er brunede.

3. Bland spinat med asparges i snitter og afkølet bacon og champignon. Fordel i to plastbøtter eller på to tallerkener.

4. Rør dressingen sammen og hæld den i to små plastbøtter.

5. Skær avocadoen i skiver og pak i to film-pakker. Pak croutoner i to små plastbøtter.

6. Bland det hele sammen når det skal spises og spis brød til.

ProPoints: 9 points per person







2 kommentarer:

  1. altså hvordan har du skåret avocadoen i skiver? har den stadig skal på? (:

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg skærer avocadoen i kvarte. Så kan man løsne kødet fra skallen med en ske. Og derefter skærer jeg det i skiver på langs :)

      Jeg håber det hjalp.

      Hilsen,
      Tina

      Slet