Om man kan kalde det her en gryderet er nok lidt op til personlig tolkning hehe. I hvert fald indeholder den kun kylling og sauce. Men men, en god kylling og en god sauce ;) Jeg har før eksperimenteret lidt med både sennep og estragon, begge uden at det blev et synderlig godt resultat, men denne gang lykkes det at få begge inkoorporeret i en ret uden at det gik galt. Opskriften stammer fra et gammelt nummer af Magasinet Mad! men jeg skriver den, som jeg lavede den.
Estragonkylling med Ris til 2 personer
Ingredienser:
2 kyllingebryster
salt og peber
1 spsk. olie
1½ spsk. grov sennep
1 spsk. hvidvinseddike
3/4 dl. hønsebouillon
2½ dl. madlavningsfløde 4 %
½ bdt. estragon
120 g. ris
Fremgangsmåde:
1. Kog risene.
2. Skær hvert kyllingebryst i 3 stykker og krydr dem med salt og peber. Brun dem i olie i en gryde og tag dem op.
3. Hæld sennep og hvidvinseddike i gryden og steg kort. Tilsæt så bouillon og fløde. Varm op og smag til med salt og peber. Læg kyllingen i saucen, læg låg på og lad det simre ca. 10 min til kyllingen netop er gennemstegt.
4. Tilsæt finthakket estragon og server med ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar