mandag den 22. juli 2013

Gratinerede Hotdogs

Ugens tema: Fastfood i forklædning

Vi kender alle sammen hotdogs, pizza, burgere osv. Især i de mest kendte varianter. Men der er et hav af muligheder for at variere disse retter, så i denne uge vil jeg lave fastfoodretter, der kan genkendes, men som også er markant anderledes end de fleste kender dem. 





Den første ret er gratinerede hotdogs. Som I kan se på billedet, er det en god ide at holde lidt bedre øje med dem under gratineringen, end jeg gjorde ;) 

Gratinerede Hotdogs til 2 personer


Ingredienser:

1 baguette a 150 g.
4 pølser
2 tsk. sennep
2 spsk. ketchup
½ rød peber
1 forårsløg
100 g. revet ost 13 %

Fremgangsmåde:

1. Skær baguetten over midt på og flæk de to halve på den modsatte led af, hvad du plejer. Altså fra midten af toppen til midten af bunden. Rist ydersiden på de 4 halve på brødristeren.

2. Kog eller steg pølserne.

3. Skær peberfrugten i små tern og snit forårsløget groft.

4. Flæk de fire brød halvvejs igennem og smør med sennep. Sprøjt ketchup i rillen og læg en pølse over. Sæt hotdogs'ne i et ildfast fad.

5. Drys peberfrugt og forårsløg over og drys osten øverst.

6. Gratiner under ovnens grill til osten er smeltet og server med salat.


2 kommentarer:

  1. spændende idé. Skal vi udveksle telefonnumre. Jeg har aldrig tænkt på at lave hotdogs sådan

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej

      Det lyder godt at du kan lide ideen. Du er velkommen til at skrive eventuelle spørgsmål her :)

      Hilsen,
      Tina

      Slet