Endnu en ret med kyllingespyd, denne gang med en noget anden salat. Salaten er spicy - hvilket selvfølgelig kan reguleres med mængden. Jeg fik lige rigelig i og har skrevet en lavere mængde i opskriften end jeg puttede i. Opskriften stammer fra junis nummer af Spis bedre.
Kyllingespyd med Stærk Jordbærsalat til 2 personer
Ingredienser:
200 g. kyllingebryst
2 tsk. olivenolie
1 tsk. timian
½ tsk. salt
peber
250 g. jordbær
2 forårsløg
6 skiver jalapenos fra glas
2 tsk. akaciehonning
2 tsk. olivenolie
salt
½ bakke rucola
120 g. groft brød
Fremgangsmåde:
1. Rens jordbær og skær dem i skiver, snit forårsløg groft og skær jalapenos i mindre stykker. Fjern evt. kernerne.
2. Rør honning og olie sammen og smag til med salt. Vend jordbær, forårsløg og jalapenos i.
3. Skær kyllingen i 16 stykker og vend i olie, timian, salt og peber. Sæt på 4 spid (udblødt i vand hvis de er af træ) og steg 3-4 min på hver side til de netop er gennemstegt.
4. Anret jordbærsalat ovenpå skyllet og tørret rucola og anret kyllingespyd og brød ved siden af.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar