tirsdag den 3. september 2013

Italiensk Skinkesandwich




En lækker italiensk sag til frokosten. I bund og grund er denne sandwich ikke meget anderledes end dem man så tit laver med skinke og ost, men soltørrede tomater, cornichoner og sennep giver det en mere international smag, der gør meget for denne sandwich. 

Italiensk Skinkesandwich til 2 personer


Ingredienser:

4 sk. groft sandwichbrød
3 spsk. mayonnaise light
1 tsk. sennep
2 blade iceberg
100 g. skinke, gerne røget
2 skiver ost
4 cornichoner
2 spsk. hakkede soltørrede tomater

Fremgangsmåde:

1. Rør mayonnaise og sennep sammen og smør det på de fire skiver brød.

2. Fordel soltørrede tomater på to skiver brød.

3. Læg salat, skinke, ost og cornichoner over og læg de to sidste skiver brød øverst.

4. Skær i trekanter og server eller pak i madpakken. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar