Pølsehorn kan næsten alle lide, og især i madpakken er de super gode. Jeg bager dem ofte også hvis jeg får gæster, hvor jeg ikke har tid til at stå i køkkenet før, og hvor der skal være lidt mad. Det er lidt en barnespise, men pølsehornene plejer sjovt nok at forsvinde uanset gæsternes alder. Denne version er helt klassisk med hvidt brød og halvepølser. Ketchup og sennep serveres ved siden af.
Pølsehorn, 16 stk.
Ingredienser:
25 g. gær
35 g. oliemargarine
½ æg
1 1/4 dl. mælk
½ spsk. sukker
½ tsk. salt
250 g. mel
8 pølser
Fremgangsmåde:
1. Gæren røres ud i mælk og oliemargarine, æg, sukker og salt tilsættes. Melet tilsættes lidt efter lidt og dejen æltes godt.
2. Dejen deles i to der hver rulles ud til en stor cirkel. Skær hver i 8 stykker, læg en halv pølse på den brede ende, rul sammen og læg på bagepapir.
3. Pølsehornene hæver 20 min mens ovnen varmer op til 200 grader.
4. Bager ca. 10 min ved 200 grader.
Helt enig, når jeg laver det til børn når vi har gæster, ender de voksne altid med at spise dem :-)
SvarSlet