onsdag den 2. oktober 2013

Bagt Kartoffel med Friskost og Varmrøget Laks





Supernem forkælelse - det er sådan denne ret lettest beskrives. Omend der er lidt ventetid på de bagte kartofler, så er arbejdstiden begrænset til ganske få minutter. Super lækker mad en aften, hvor tiden skal bruges på noget andet end madlavning.


Bagt Kartoffel med Friskost og Varmrøget Laks til 2 personer


Ingredienser:

2 store bagekartofler
100 g. friskost light (f.eks. Philadelphia)
½ citron
200 g. varmrøget laks
karse

Fremgangsmåde:

1. Vask kartoflerne, skær et kryds i toppen og pak dem i stanniol. Bag dem ved 225 grader på en rist til de er gennembagte - 1-1½ time. 

2. Rør friskost med citronsaft, salt og peber. Fjern skindet fra laksen og del den i mindre stykker. 

3. Skrab kartoffelkødet lidt til side og fyld kartoflerne med friskost og laks. Pynt med revet citronskal og karse. 

1 kommentar:

  1. Eeeej, hvor ser det bare lækkert ud altså! Elsker vamrøget laks.

    - Anne

    SvarSlet