lørdag den 26. oktober 2013

Brownie med Kokosmarmor






I forbindelse med en sommerhustur med nogle kolleger skulle jeg have kage med, og jeg valgte denne brownie med kokosmarmor fra Leila Lindholm's One more slice. En lækker klæg brownie med blød og fristende kokos.

Brownie med Kokosmarmor,  12 stykker


Ingredienser:

Browniedej:
250 g. smør
1 dl. sukker
1 spsk. vanillesukker
1 dl. kakao
½ dl. lys sirup
½ tsk. salt
4 æg
1,25 dl. mel

Kokosdej:
2 spsk. sukker
1 dl. piskefløde
3 dl. kokosmel
2 æggehvider
1 tsk. vanillesukker

Fremgangsmåde:

1. Pisk smør, sukker og vanillesukker cremet.

2. Pisk kakao, sirup og salt i.

3. Pisk et æg ad gangen i.

4. Vend melet i.

5. Fugt et ildfast fad ca. 20x30 cm og læg bagepapir i. Klip det af der stikker over kanterne. Fordel dejen heri.

6. Pisk sukker, piskefløde, kokosmel, æggehvider og vanillesukker sammen og fordel det over browniedejen med en ske. Rør lidt rundt så det marmorerer men ikke blandes.

7. Bag ca. 20 min ved 175 grader. Kagen skal være næsten gennembagt.

8. Køl af og skær i 12 firkanter.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar