tirsdag den 8. oktober 2013

Lynhurtig Bolognese med Pølse
Denne opskrift er en noget anderledes bolognese. I stedet for oksekød har jeg brugt friske pølser. Det giver en helt anden smag på den gode måde. Kødet kan sagtens erstattes med hakket oksekød. Bolognesen kan nemt laves mens pastaen koger, så der er mad på 25 min.

Jeg bruger af og til vin i maden, men drikker det ganske sjældent. Derfor køber jeg normalt de helt små flasker vin med 250 ml i, og det jeg ikke bruger fryser jeg i små plastbøtter med ½ eller 1 dl. i hver. Så er der altid en slat vin til maden.

I opskriften indgår færdig tomatsauce. Hvis du ikke gider den færdige slags fuld af e-mærker osv, så kan du som jeg røre passata op med salt, røget paprika, tørret oregano, tabasco og worcestershiresauce - eller hvad du nu bedst kan lide!!

Lynhurtig Bolognese med Pølse til 2 personer


Ingredienser:

2 friske pølser a 80-100 g.
125 g. champignon
3/4 dl. rødvin
3 dl. tomatsauce eller som ovenfor
100 g. pasta
revet parmesan

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen

2. Klem pølsekødet ud af skindet og svits det i en gryde til det smuldrer.

3. Tilsæt champignon i skiver og svits kort.

4. Tilsæt vin og kog ca. 1 min.

5. Tilsæt tomatsauce og varm igennem.

6. Rør pastaen i kødsaucen og server drysset med parmesan og en skål salat.


2 kommentarer:

 1. Undskyld mig, men det er altså virkelig en sløj opskrift. Jeg vil tro du kan finde en bedre opskrift på bagsiden af pastapakken eller den færdigkøbte(!) tomatsauce.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vel en personlig smagssag. Jeg poster opskrifter som jeg personligt synes godt om. Men jeg garanterer desværre ikke for at de falder i alle andres smag ;-) Jeg krydrede selv en tomatsauce, da jeg lavede denne ret - det gør nok en stor forskel.

   Hilsen
   Tina

   Slet