onsdag den 9. oktober 2013

Skinkesteak og Kartoffelmos med Forårsløg og Sennep




Denne opskrift er i bund og grund kun et tilbehør - en lidt anderledes kartoffelmos, men jeg har valgt at tage kødet med, da de to ting passede virkelig godt sammen. Vegetarer kan spise kødet til hvad som helst, de har lyst til. Kartoffelmosen er meget britisk. I England er man virkelig gode til at bruge sennep som det gode krydderi, det er, og det giver et virkelig spændende pift til mosen.

Skinkesteak og Kartoffelmos med Forårsløg og Sennep til 2 personer


Ingredienser:

2 skinkesteaks el. svinekoteletter
2 tsk. olie
2 bagekartofler
½ bdt. forårsløg
2 tsk. oliemargarine
1 dl. mælk
½ spsk. sennep
1 tsk. salt

Fremgangsmåde:

1. Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kog dem i usaltet vand ca. 20 min. Hæld vandet fra.

2. Skær forårsløg i skiver og steg i olien ved middel varme et par minutter. Tag dem af panden.

3. Steg skinkesteaks på panden 2-4 min på hver side alt efter tykkelse. Hold varme i stanniol.

4. Mos kartoflerne og pisk med oliemargarine, mælk, sennep og salt. Rør forårsløg i og server til skinkesteaks og en god salat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar