tirsdag den 17. december 2013

Pølsegullasch




Gullasch er rigtig lækkert, men den traditionalle variant med oksekød tager lang tid, og til hverdag er det ikke altid særlig praktisk. Denne gullasch er i stedet lavet med pølser, som tilfører retten en lækker røget smag. Den er desuden tilsat masser af grøntsager, så man behøver kun én gryde til et fuldstændigt måltid.

Pølsegullasch til 2 personer


Ingredienser:

2 Langelænder Grillpølser 9 %
1 løg
2 tsk. olie
70 g. koncentreret tomatpure
2 dl. vand
½ spsk. paprika
200 g. gulerødder
200 g. champignon
300 g. kartofler
2 fed hvidløg
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Hak løg og hvidløg fint, skræl kartofler og gulerødder og skær dem i tern og skær champignon i halve skiver.

2. Skær pølserne i skiver og steg dem i olie. Tag dem op af gryden.

3. Steg løget 1-2 min, tilsæt champignon og steg 4-5 min.

4. Tilsæt tomatpure, vand og paprika og bring i kog.

5. Tilsæt hvidløg, gulerødder og kartofler og lad retten simre 20 min. Rør af og til.

6. Tilsæt pølserne og kog yderligere 5 min.

7. Smag til med salt og peber og server, evt. med et drys persille.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar