Gullasch er rigtig lækkert, men den traditionalle variant med oksekød tager lang tid, og til hverdag er det ikke altid særlig praktisk. Denne gullasch er i stedet lavet med pølser, som tilfører retten en lækker røget smag. Den er desuden tilsat masser af grøntsager, så man behøver kun én gryde til et fuldstændigt måltid.
Pølsegullasch til 2 personer
Ingredienser:
2 Langelænder Grillpølser 9 %
1 løg
2 tsk. olie
70 g. koncentreret tomatpure
2 dl. vand
½ spsk. paprika
200 g. gulerødder
200 g. champignon
300 g. kartofler
2 fed hvidløg
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Hak løg og hvidløg fint, skræl kartofler og gulerødder og skær dem i tern og skær champignon i halve skiver.
2. Skær pølserne i skiver og steg dem i olie. Tag dem op af gryden.
3. Steg løget 1-2 min, tilsæt champignon og steg 4-5 min.
4. Tilsæt tomatpure, vand og paprika og bring i kog.
5. Tilsæt hvidløg, gulerødder og kartofler og lad retten simre 20 min. Rør af og til.
6. Tilsæt pølserne og kog yderligere 5 min.
7. Smag til med salt og peber og server, evt. med et drys persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar