Jeg fandt denne opskrift i min nye favoritkogebog: Save with Jamie - Jamie Olivers bud på at lave lækker mad, der ikke sprænger budgettet. Og som altid med Jamie Oliver er smagen i top, men som noget nyt er både pris og kalorier i bund. Win win ;)
Jeg spiste retten som en vegetarisk hovedret.
Regnbuesalat med Fetafritter til 2 personer
Ingredienser:
Salat:
100 g. couscous
½ agurk
½ rødløg
2 gulerødder
100 g. rå rødbede
Fetafritter:
100 g. salattern 5 %
1 æg
1 spsk. mel
½ tsk. bagepulver
1 spsk. olie
2 tsk. akaciehonning
Dressing:
2 tsk. olivenolie
1 tsk. æblecidereddike
½ tsk. tørret oregano
salt og peber
1 spsk. sesamfrø
Fremgangsmåde:
1. Hæld couscous i en skål og overhæld med kogende vand, så det dækker. Dæk skålen med en tallerken og lad det stå og trække.
2. Riv agurk, gulerod og rødbede groft og hold det adskildt. Skær rødløg i tynde skiver.
3. Mos fetaosten og rør sammen med æg. Bland mel og bagepulver og rør det i. Krydr med salt og peber.
4. Varm olien på en pande og steg 6-8 fetafritter 2-3 min på hver side. Hæld til sidst akaciehonning på fritterne, vend dem og steg ganske kort. Tag dem af panden.
5. Rør olivenolie, eddike og oregano sammen og smag til med salt og peber.
6. Anret grøntsager og couscous i striber på to tallerkener eller et fad. Læg fritterne øverst og drys med sesamfrø.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar