tirsdag den 4. marts 2014

Cremet Tunsalat med Forårsløg




Så blev det igen tid til at spice madpakken lidt op. Denne gang med en ganske simpel tunsalat. Jeg havde tunsalaten med i en lille plastboks og smurte mine rugbrødsmadder på jobbet. Portionen passer til i alt 4 skiver rugbrød, hvor man ikke sparer på tunsalaten. 

Cremet Tunsalat med Forårsløg til 2 personer


Ingredienser:

1 dåse tun i vand
2 forårsløg
2 spsk. Cheasy Fraiche 
1 tsk. sennep
½ spsk. citronsaft
2 spsk. finthakket persille
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Hæld vandet fra tunen og pluk den i stykker med en gaffel.

2. Hak forårsløg fint og rør det i tunen med Cheasy Fraiche, sennep, citronsaft og persille. Smag til med salt og peber.

3. Server med rugbrød eller pak i to små plastbøtter til madpakken. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar