Så blev det igen tid til at spice madpakken lidt op. Denne gang med en ganske simpel tunsalat. Jeg havde tunsalaten med i en lille plastboks og smurte mine rugbrødsmadder på jobbet. Portionen passer til i alt 4 skiver rugbrød, hvor man ikke sparer på tunsalaten.
Cremet Tunsalat med Forårsløg til 2 personer
Ingredienser:
1 dåse tun i vand
2 forårsløg
2 spsk. Cheasy Fraiche
1 tsk. sennep
½ spsk. citronsaft
2 spsk. finthakket persille
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Hæld vandet fra tunen og pluk den i stykker med en gaffel.
2. Hak forårsløg fint og rør det i tunen med Cheasy Fraiche, sennep, citronsaft og persille. Smag til med salt og peber.
3. Server med rugbrød eller pak i to små plastbøtter til madpakken.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar