mandag den 3. marts 2014

Pasta med Kylling, Citron, Brie og Hasselnød





En lynhurtig pasta på en fredag aften er ren forkælelse - især fordi en pastaret kan gøres virkelig lækker uden de helt store armbevægelser. Det er bare et spørgsmål om at smide nogle lækre råvarer ned i pastaen. 


Pasta med Kylling, Citron, Brie og Hasselnød til 2 personer


Ingredienser:

100 g. pasta
200 g. kyllingebryst
2 tsk. olie
salt og peber
1/4 potte basilikum
15 g. hasselnødder
75 g. brie
fintrevet skal og saft af ½ citron
2 tsk. olivenolie

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i saltet vand. 

2. Steg kyllingebryst i olie og krydr med salt og peber.

3. Skær kyllingen i skiver, hak nødderne groft og hak basilikum groft. Skær brien i tern.

4. Vend kylling, basilikum, nødder, brie, citronsaft og olivenolie den drænede pasta. Smag til med salt og peber.

5. Anret på to tallerkener og drys med citronskal. Server med en god salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar