mandag den 24. marts 2014

Deviled Eggs




Deviled eggs, eller djævleæg som de kaldes på dansk, er en rigtig forårsklassiker på frokostbordet. Det er en nem og hurtig måde at gøre de almindelige kogte æg lidt mere spændende, og styrken reguleres nemt med tabasco. Jeg kan godt lide at de har noget bid, men det er jo et spørgsmål om smag og behag.

Deviled eggs, 6 stk.


Ingredienser:

3 æg
1 tsk. sennep
1/4 tsk. salt
peber
et par dråber tabasco
2 spsk. mayonnaise light
1 spsk. hakket persille

salatblade
1 tomat

Fremgangsmåde:

1. Kog æggene så de er helt hårdkogte og køl dem helt af. 

2. Skær æggene over på tværs og tag blommen ud med en teske. Læg de halve hvider på salatblade på et fad.

3. Mos blommerne grundigt med en gaffel og rør med sennep, salt, peber, mayonnaise og persille. Smag til med tabasco.

4. Fordel blommemassen i hviderne med en ske eller en sprøjtepose og dekorer fadet med tomatbåde inden servering. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar