Denne ret er vaskeægte fastfood - især hvis du vælger at bruge en frisk pasta, f.eks. båndpasta (gerne grøn) eller tortellini. Retten er super simpel - pasta, fisk og sauce, og bør suppleres med en god skål salat.
Pasta med Varmrøget Laks og Flødesauce til 2 personer
Ingredienser:
150 g. pasta
1 dl. hvidvin
1 dl. madlavningsfløde 4 %
2 spsk. revet parmesan
salt og peber
125-150 g. varmrøget laks
30 g. pinjekerner
1/4 bdt. persille
Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen og hæld vandet fra. Lad den dryppe af.
2. Rist pinjekernerner på en tør pande.
3. Bring hvidvin i kog og lad det simre 1 minut.
4. Tilsæt madlavningsfløde, bring i kog og smag til med salt og peber.
5. Rør parmesan, laks i mindre stykker og pasta i retten.
6. Server retten i to dybe tallerkener drysset med pinjekerner og hakket persille og med en skål salat til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar