lørdag den 26. april 2014

Frokostsalat med Tun, Kartofler og Bønner




En lækker salat der både kan spises hjemme og som madpakke. Salaten er nem at lave og indeholder kun ting, som de fleste kan lave. Jeg har tilsat oliven til min, men de kan udelades, hvis man synes. 

Frokostsalat med Tun, Kartofler og Bønner til 2 personer


Ingredienser:

1 dåse tun i vand
250 g. kogte kartofler
250 g. kogte bønner
125 g. cherrytomater
10 oliven
hakket persille

2 tsk. citronsaft
2 tsk. olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Skær kartofler og bønner i mundrette stykker og anret på to tallerkener eller i to plastbøtter.

2. Læg kvarte tomater, drænet tun og oliven over.

3. Rør citronsaft og olivenolie sammen og smag til med salt og peber. Dryp over salaten.

4. Drys med persille og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar