fredag den 25. april 2014

Hønsesalat med Bacon og Grønne Bønner





Hønsesalat er en af mine helt store favoritter, og derfor skulle den naturligvis på bordet til året påskefrokost. Denne version er lidt anderledes, end den traditionelle, da den er lavet med bønner i stedet for asparges. 


Hønsesalat med Bacon og Grønne Bønner til 6 personer


Ingredienser:

250 g. kogt kylling
125 g. grønne bønner
75 g. bacon

75 g. mayonnaise
1 dl. Cheasy Fraiche
1 bdt. forårsløg
1 citron
1 bdt. persille
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Skær bønner i 3 cm lange stykker og blancher dem 3 min i letsaltet vand. Køl dem straks af i koldt vand og lad dem dryppe af.

2. Steg bacon sprødt og lad det køle på køkkenrulle.

3. Rør mayonnaise, Cheasy Fraiche og fintrevet citronskal sammen og smag til med citronsaft, salt og peber.

4. Vend fintsnittet forårsløg, bønner og finthakket persille i.

5. Skær kylling og bacon i mindre stykker og vend det i salaten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar