mandag den 4. august 2014

Wok med Kylling, Koriander og Cashewnødder




Wok'en er en af de steder, hvor du kan lave mad med lige netop de ingredienser, du har i køleskabet. Denne version er ret spicy, så den egner sig ikke til børn, men det kan man jo tone ned hvis man ønsker. Derudover brugte jeg kalkun, risnudler og de grøntsager jeg havde.

Wok med Kylling, Koriander og Cashewnødder til 2 personer


Ingredienser:

125 g. risnudler
200 g. kalkunbryst
1 spsk. olie
150 g. gulerødder
1 rød peberfrugt
4 forårsløg
2 fed hvidløg
3x3 cm. ingefær
2 rød chili
20 g. cashewnødder
salt og peber
2 spsk. sojasauce
2 spsk. limesaft
1/2 bdt. koriander

Fremgangsmåde:

1. Skær kalkun i strimler. Skær gulerødder i tændstiktynde stave, peberfrugt i fine strimler og forårsløg i skrå skiver. Hak hvidløg, ingefær og chili fint.

2. Steg kalkun i halvdelen af olien i en wok til den er netop mør. Tag af varmen og krydr med salt og peber.

3. Kog nudlerne i saltet vand.

4. Tilsæt resten af olien og steg hvidløg, ingefær, chili og cashewnødder heri 1-2 min.

5. Tilsæt gulerødder, peberfrugt og forårsløg og steg ca. fem min.

6. Tilsæt sojasauce og limesaft og smag til med salt og peber.

7. Server med nudler og drysset med finthakket koriander.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar