mandag den 29. september 2014

Salat med Andebryst, Avocado og Sesamdressing





En lækker sensommersalat, hvor andebrystet alligevel leder tankerne lige så stille hen mod julen, som jo faktisk slet ikke er så langt væk. Jeg lavede salaten med en frosset rest andebryst, men man kan sagtens stege et frisk og servere det lunt på salaten. Jeg spiste ris til salaten, men det kan lige så vel være et stykke godt brød.


Salat med Andebryst, Avocado og Sesamdressing til 2 personer


Ingredienser:

1 stegt andebryst
2 avocado
1/4 iceberg
1 håndfuld mynteblade
2 forårsløg
1 tsk. limesaft

2 spsk. sesamfrø
½ spsk. flydende honning
1 spsk. sojasauce
1 spsk. limesaft
1 spsk. olie

Fremgangsmåde:

1. Rist sesamfrøene på en tør pande og knus dem i en morter. Rør dem sammen med honning, sojasauce, limesaft og olie.

2. Snit iceberg og fordel på to tallerkener. Snit forårsløg fint og fordel over.

3. Skær avocado i store tern og anret på salaten. Drys grofthakket mynte over.

4. Skær andebrystet i tynde skiver og anret på salaten. Dryp dressingen over og server.

2 kommentarer:

  1. ummm ser vildt lækkert ud, den må jeg prøve at lave til kærsten :) tak for denne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Jacob

      Jeg håber, at hun kan lide det :)

      Hilsen,
      Tina

      Slet