Jeg elsker burgere og de må meget gerne være lidt mere eksotiske end oksekød og tomatketchup. Denne burger er lavet med en hjemmepaneret fiskefilet og en lækker sauce tatare. Saucen kræver en del ingredienser, men er virkelig det værd - den kan noget som remoulade bare ikke kan.
Burger med Fiskefilet og Sauce Tatare til 2 personer
Ingredienser:
2 rødspættefileter
1 æg
40 g. rasp
1 spsk. olie
2 kogte kartofler
2 store bugerboller
1/4 agurk
citronsaft
salt og peber
1½ dl. creme fraiche
1 spsk. cornichoner
½ bdt. dild
½ spsk. kapers
½ spsk. Ravigotte sauce
Fremgangsmåde:
1. Rør creme fraiche sammen med grofthakkede cornichoner, finthakket dild, grofthakkede kapers og ravigottesauce.
2. Pisk æg let sammen i en dyb tallerken. Læg rasp med salt og peber i en anden dyb tallerken. Vend rødspættefileterne først i æg og så i rasp.
3. Steg rødspætterne ca. 3 min på hver side i olie. Pas på de ikke bliver for mørke.
4. Varm burgerbollerne og smør den underste del med sauce tatare. Læg kartoffelskiver og agurkeskiver herpå og læg fisken over. Drys med citronsaft. Smør den øverste bolle med sauce tatere og læg den på burgerne. Server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar