torsdag den 16. oktober 2014

Pasta med Bresaola og Ærter





Jeg havde en rest bresaola i køleskabet og jeg havde lyst til en god omgang pasta, og det endte i denne meget nemme ret, som smager rigtig godt. Server med en skål salat.

Pasta med Bresaola og Ærter til 2 personer


Ingredienser:

150 g. pasta
1 løg
1 pakke bresaola (ca. 70 g.)
2 tsk. olie
100 g. ærter
2 spsk. cheasy fraiche 5 %
2 tsk. mel
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i saltet vand.

2. Hak løget fint og steg det i olie et par minutter.

3. Skær bresaola i strimler og steg med løgene et par minutter.

4. Hæld løg og bresaola i en skål med ærter. Rør mel i creme fraiche og rør det i blandingen. 

5. Vend pastaen i retten og smag til med salt og peber. Server. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar