lørdag den 11. oktober 2014

Pasta med Bresaolaruller, bagt Rødbede og Trøffelolie




Det her er en rigtig lækker og noget utraditionel pastaret. Pastaen er vendt i trøffelolie og tilsat rå bresaola rullet med basilikum, bagte rødbeder og parmesan. Virkelig lækkert. 

Pasta med Bresaolaruller, bagt Rødbede og Trøffelolie til 2 personer


Ingredienser:

150 g. pasta
2 tsk. trøffelolie
20 g. revet parmesan
1 rødbede
1 pakke bresaola (ca. 70 g.)
1 håndfuld basilikum

Fremgangsmåde:

1. Læg rødbeden på bagepapir i et ildfast fad og bag den ved 200 grader 30-60 min alt efter størrelse til den er mør.

2. Læg rødbeden i koldt vand et par minutter og gnub skindet af. Skær den i tynde skiver. 

3. Kog pastaen i saltet vand.

4. Rul hver skive bresaola rundt om 3-4 basilikumblade. 

5. Hæld vandet fra pastaen, men gem ½ dl. Hæld pastaen tilbage i gryden med kogevand, olie og 2/3 af parmesanosten. Rør sammen et øjeblik og fordel i to pastatallerkener. 

6. Fordel rødbedeskiver og bresaolaskiver på de to portioner og pynt med det sidste parmesan. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar