Da kødet skal serveres koldt kan retten med fordel laves til flere dage. Brødet er en af mine nye favoritter fra Netto - det købes i pakker med 4 stykker brød der skal færdigbages - grovt og luftigt.
Kylling Tonato til 2 personer
Ingredienser:
250 g. kyllingebryst
1 liter hønsebouillon
1 dåse tun i vand
1 dl. creme fraiche
1 spsk. citronsaft
1 sardinfilet (fra dåse)
salt og peber
frisk basilikum
150 g. groft brød
salat
Fremgangsmåde:
1. Læg kyllingebrysterne i kogende bouillon og lad dem simre under låg i 12 min. Lad dem køle godt af - gerne til næste dag i køleskabet.
2. Dræn tunen og blend med creme fraiche, citronsaft og sardin. Smag til med salt og peber.
3. Skær kyllingen i tynde skiver og læg den taglagt på to tallerkener. Hæld tunsauce over og drys med hakket basilikum. Server med salat og brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar