Jeg elsker lakselasagne, men det er egentlig for sjældent, at jeg får det lavet. Men nu skulle det være. Denne version er ret traditionel - laks, spinat, tomat, bechamelsauce og lasagneplader.
Lakselasagne til 2 personer
Ingredienser:
250 g. frosset hel spinat
2½ dl. mælk
1 spsk. maizena
50 g. revet ost
1/4 tsk. muskat
salt og peber
200 g. laks uden skind
2 tomater
100 g. lasagneplader
Fremgangsmåde:
1. Tø spinat op i en gryde og tilsæt 2 dl. mælk. Bring i kog.
2. Rør maizena ud i resten af mælken og tilsæt den. Kog kort igennem, rør halvdelen af osten i og smag til med salt, peber og muskat.
3. Skær laksen i store tern og tomaterne i skiver.
4. Læg lidt spinatsauce i bunden af et ildfast fad og lasagneplader over. Læg sauce, laks og tomater over og fortsæt til alt er brugt.
5. Hæld resten af saucen over det øverste lag pasta og drys med resten af osten.
6. Gratiner 30 min ved 200 grader og server.
Fremgangsmåde:
1. Tø spinat op i en gryde og tilsæt 2 dl. mælk. Bring i kog.
2. Rør maizena ud i resten af mælken og tilsæt den. Kog kort igennem, rør halvdelen af osten i og smag til med salt, peber og muskat.
3. Skær laksen i store tern og tomaterne i skiver.
4. Læg lidt spinatsauce i bunden af et ildfast fad og lasagneplader over. Læg sauce, laks og tomater over og fortsæt til alt er brugt.
5. Hæld resten af saucen over det øverste lag pasta og drys med resten af osten.
6. Gratiner 30 min ved 200 grader og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar