tirsdag den 18. november 2014

Wrap med Bønnemos og Grillede Grøntsager



Vegansk mad kan være rigtig mange ting. Det vigtige at holde sig for øje er, at man sørger for at få prorteiner ind i måltidet - f.eks. gennem bønner, linser, kikærter eller tofu. Jeg har valgt bønnerne i dette tilfælde. Jeg valgte peberfrugt og squash som grøntsager, men alt muligt andet kan også bruges, så længe det egner sig til at blive grillet - f.eks. tomat og aubergine.

Wrap med Bønnemos og Grillede Grøntsager til 2 personer


Ingredienser:

2 store tortillawraps
2 røde peberfrugter
1 squash
olivenolie
salt og peber

1 dåse hvide bønner 
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
1 tsk. sennep
2 spsk. vand
1 håndfuld basilikum
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Skær squash i skiver og peberfrugter i ottendedele. Pensl med olivenolie og steg på en grillpande 3 min på hver side. Krydr med salt og peber.

2. Varm tortillawraps i stanniol i ovnen ved 150 grader.

3. Dræn bønner og skyld dem godt. Put dem i en skål med olivenolie, citronsaft, sennep, vand, grofthakket basilikum, salt og peber. Blend grundigt.

4. Smør halvdelen af hver wrap med bønnemos og fordel grøntsagerne over. Fold sammen og server.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar