fredag den 30. januar 2015

Satay Shots



Billedet blev desværre ikke særlig godt, men denne ret så faktisk en lille smule fancy ud - serveret i et glas og med en skive lime på kanten. Sataysauce er en peanutbaseret sauce, som er krydret men ikke spicy. 

Ugens tema: Kylling

Satay Shots, 10 stk.


Ingredienser:

500 g. kyllingebryst
3 spsk. sojasauce
1 spsk. chilisauce
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 spsk. sukker
1 glas Sataysauce (fås i større supermarkeder)
3 lime
20 træspyd

Fremgangsmåde:

1. Læg træspyd i koldt vand i mindst ½ time. 

2. Skær kyllingen i tern og vend med sojasauce, chilisauce, presset hvidløg, olie og sukker. Sæt kødet på de 20 spyd.

3. Læg spydene på bagepapir på en bageplade og bag ca. 10 min ved 200 grader til de er gennemstegt. Dryp limesaft fra 1 lime over spyddene.

4. Varm sataysaucen og fordel i 10 drikkeglas. Sæt en skive lime på kanten er hvert glas og sæt 2 spyd i hvert. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar