tirsdag den 3. februar 2015

Pasta med Svinemørbrad i Citron og Honning




En ganske simpel pastaret der smager rigtig dejligt af sødme og citron. Især lyse kødtyper som fisk, kylling og svinekød er rigtig gode sammen med citron. Pastaen er i mit tilfælde mest et tilbehør, men den kan sagtens vendes med kødet, så den også får smag af citron og honning.

Ugens tema: Citron

Pasta med Svinemørbrad i Citron og Honning til 2 personer


Ingredienser:

250 g. svinemørbrad
1 spsk. hvedemel
salt og peber
1 spsk. olie
10 g. pinjekerner
revet skal af 1/4 citron
saft af ½ citron
½ spsk. flydende honning
½ potte persille

100 g. pasta

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand.

2. Skær svinemørbrad i tern eller tynde halve skiver. Bland mel og krydderier og vend kødet heri.

3. Steg kødet i olie 5-6 min til det er brunt og gennemstegt. Tag det af panden.

4. Steg pinjekernerne kort til de er brune og tilsæt citronskal, citronsaft og honning. Kog kort så saucen tykner en smule. 

5. Tilsæt grofthakket persille og kødet og vend kort rundt. Server med pasta og en lækker salat. 


2 kommentarer:

  1. Uhmm det ser lækkert ud :-)
    Jeg kan godt se du har gang i et citron emne.
    Honning og citron/lemon er skønt sammen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Marie. Du har helt ret, citron og honning er en fantastisk blanding. Det går aldrig helt galt med de to :)

      Hilsen,
      Tina

      Slet