fredag den 27. marts 2015

Krydret Tortilla



Ugens tema: Karry

En tortilla er traditionelt spansk, og består af kartofler, tomat og æg. I denne omgang er tortillaen krydret mere indisk med karry, koriander og chili, og det giver et fint vegetarisk måltid, der er både nemt og velsmagende. Hvis man ønsker kan tortillaen serveres til et stykke kød. 


Krydret Tortilla til 2 personer


Ingredienser:

2 tsk. olie
1 løg i skiver
1 rød chili i tynde skiver
1 spsk. karry
300 g. cherrytomater i halve
400 g. kogte kartofler i tern
½ bdt. koriander, hakket
6 æg
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Steg løg og chili i olie ca. 5 min til det er blevet blødt.

2. Tilsæt karry og steg ca. 1 minut.

3. Tilsæt tomater, kartofler og koriander og varm igennem. Hæld i et ovnfast fad.

4. Pisk æggene sammen og krydr godt med salt og peber. Hæld massen over kartoffelblandingen.

5. Sæt fadet i ovnen 25 min ved 200 grader og server med en skål salat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar